Smarter IT. Better business.

VACATURES
Gezocht: Microsoft Specialist
Een goeroe op het gebied van Microsoft technologie.
Bekijk de vacature
Gezocht: AWS Cloud specialist
Een goeroe, een autoriteit op het gebied van de AWS Cloud
Bekijk de vacature
Gezocht: DevOps Engineer
Wij zoeken een ervaren DevOps Engineer die het overzicht heeft. Iemand die al veel zelf heeft gedaan en steeds blijft zoek naar nieuwere technieken.
Bekijk de vacature
Gezocht: Linux specialist
Een doener, een bouwer van automatiseringsoplossingen. En zeker ook een denker.
Bekijk de vacature
Gezocht: Infrastructuur Architect
Oftewel, iemand die business en IT knap combineert.
Bekijk de vacature
Gezocht: Azure Cloud specialist
Wij zoeken een ervaren Azure Cloud specialist die het overzicht heeft. Iemand die al veel zelf heeft gedaan en steeds meer uit Azure Cloud wil halen.
Bekijk de vacature
Gezocht: Citrix Specialist
Wij zoeken een Citrix Specialist.
Bekijk de vacature
Gezocht:
Cisco Datacenter Specialist
Wij zoeken een vakidioot. Iemand die het heerlijk vindt om met Cisco UCS bezig te zijn en de meest mooie datacenters bouwt.
Bekijk de vacature

IT moet mensen ondersteunen: in hun hele leven, en vooral bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen én realiseren, zorgen wij voor de veilige, flexibele en effectieve IT infrastructuur die dit mogelijk maakt.

highlight-strategy Created with Sketch.

Strategie

Wij adviseren vanuit uw business strategie een passende architectuur die zeer flexibel inzetbaar is, optimaal de hardware capaciteit benut en weinig beheer vraagt. Zo beheerst u de kosten van uw IT.

Onafhankelijk advies
highlight-architecture Created with Sketch.

Architectuur

De grootste uitdaging voor ons is om uiteenlopende IT componenten te combineren tot een geheel dat feilloos werkt. Met onze uitgebreide ervaring ontwerpen wij vernieuwende, passende oplossingen.

Challenge accepted
highlight-implementation Created with Sketch.

Implementatie

Het feit dat we zelf bouwen maakt ons betere adviseurs. En omdat we precies snappen wat we aan het bouwen zijn, kunnen we beter implementeren. En daar profiteert u van.

Voeten in de klei

Met de mensen van Metis is het vertrouwd en goed samenwerken. Ze stellen de klant centraal in het bedenken van de oplossingen, zijn flexibel en betrouwbaar. Dit geeft ons een stabiele basis in het behalen van onze doelen.

Teammanager Dienst ICT Uitvoering

Het fundament voor al uw bedrijfsapplicaties

Group Created with Sketch. CPU Opslag Netwerk Application Application OS Vi r tualisatie OS OS OS OS OS Cloud Management Platfo r m Automation Orchestration Security Beheer Geb r uikers

Het fundament voor al uw bedrijfsapplicaties

Metis IT ontwerpt en realiseert IT infrastructuur: de combinatie van server-, storage-, netwerk- & software-componenten waardoor applicaties optimaal functioneren.

In dit schema geeft het roze gebied aan waar Metis IT actief is: wij zorgen voor de basis waarop al uw bedrijfsapplicaties veilig en efficiënt draaien. Wij verzorgen automation en orchestration zodat de resources efficiënt én flexibel kunnen worden ingezet.

Al onze diensten

Metis IT groeit

BEKIJK ONZE VACATURES