Evenement

26 september 2018 vMA TechCon event

Aanmelden

Op 26 September 2018 vindt de eerste editie van de virtual management & automation technology conference (vMA TechCon) plaats, een community event met 100% focus op automation, orchestration, DevOps, configuration management en meer!

De agenda van de vMA TechCon biedt een keynote en vijf interessante breakouts over diverse onderwerpen. De keynote wordt verzorgd door Jad El-Zein, Principal Architect binnen VMware’s Management Business Unit en lid van Office of the CTO. Daarnaast zullen gedurende de dag de volgende onderwerpen aan bod komen:

Automation & orchestraton 101
Deep dive vRealize Orchestrator: hoe maak ik geautomatiseerd een kopie van mijn productieomgeving Think cloud! Wat kan infrastructure as code u bieden?
Een DevOps CI/CD straat voor infrastructuur met vRealize Automation, GitLab, Ansible Tower en Jenkins
Level up met vRealize en Puppet

Dit evenement is gratis en wordt georganiseerd door mensen uit de technische community.Het is een technische conferentie waarbij de inhoud centraal staat. Geen marketingpraatjes dus, maar de echte techniek.

Metis IT zal als onafhankelijke infrastructuurspecialist een presentatie verzorgen op de vMATechCon. Ronald van Vugt geeft een presentatie en demonstratie van een CI/CD straat die het samenspel laat zien van Gitlab, Ansible Tower, Jenkins met de Jenkins vRA plugin en vRealize Automation.

Aan het eind van de dag is er een mogelijkheid om onder het genot van een drankje de dag te bespreken met de andere deelnemers. Rond 17:00 wordt de barbecue aangestoken en ben je van harte welkom om een vorkje mee te prikken.

Kortom, het wordt een gezellige en zeer informatieve dag!

Meer informatie is te vinden op www.vmatechcon.nl.

Je kan je nog aanmelden voor de vMATechCon via: https://www.eventbrite.com/e/vma-techcon-2018-tickets-47646512000

 

nov
29
Aanmelden